Behandlingsmeny

 

Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar, hudvård, microneedling och mycket mer i Dalarna

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom, exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hud, rosacea m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med. Jag behandlar huden och olika hudproblem från insidan, och då erbjuder jag resultatinriktade lösningar för optimal och hållbar effekt, vilket gynnar hela kroppen.


Unna dig en stund av lugn och välbehag. Njut av en behandling, en upplevelse för kropp och själ. Välkommen till min salong i Mora, Dalarna.

 

Avbokning fram till 24h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med hela behandlings beloppet.


Boka dina behandlingar via länken nedan:Cryo T-Shock

CRYO T-Shock 4.0 – den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter och rynkor samt tona och strama upp huden.

Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet blir en mer skulpterad du!
Maskinen kan även användas för att motverka smärta och påskynda läkning

Vilka områden och tillstånd kan behandlas av används Cryo t-shock?

Man kan behandla både kropp och ansikte, för att eliminera där det finns fett, celluliter och lös hud eller där smärta och värk finns

 • MAGE – mammamage, gubbmage, kärlekshantag, celluliter, fettreducering, bristningar, lös hud
 • ARMAR – gäddhäng, celluliter, fettreducering, lös hud
 • LÅR – ridbyxlår, celluliter, bristningar, lös hud, fettreducering insida lår och höft
 • RUMPA – lyftande, celluliter, fettreducering, lös hud
 • ANSIKTE – dubbelhaka, svullnad runt ögonen, dekolletage, rynkor, reducering av ytliga blodkärl, acneärr, eksem, psoriasis, rosacea
 • RYGG – fettreducering, lös hud, bristningar
 • LINDRAR MUSKELINFLAMMATION OCH VÄRK, exempelvis fibromyalgi och reumatism
 • MIGRÄN
 • FROZEN SHOULDER
 • ARTROS
 • TENNISARMBÅGE/GOLFARMBÅGE
 • ÖDEM
 • HÄLSPORRE M.M

Ett behandlingsområde räknas som ett A5 (ett halvt A4) i storlek.

Hur fungerar cryo t-shock?

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär att behandlingen varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna permanent men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden, kollagen produktionen ökar. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.
Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

En typisk session varar från 15 – 30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad.

Fettceller kommer naturligt och kontrollerat att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Är det en säker behandling?

Ja, det är säkert! Kryoterapi påverkar bara de vita fettcellerna på grund av att de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Din kropp innehåller två typer av fett, vitt fett och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett. Kryoterapi och även kalla bad ökar kroppens hälsosamma, bruna fett som skyddar din kropp och hjälper dig att hålla det vita fettet borta.

Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad och avdomnad som följd av behandlingen, vilket avtar efter några dagar.

Dessutom är det en totalt grön maskin utan gas, is, kompressor eller miljöfarliga ämnen.

När kan jag se resultat?

På 8 av 10 användare märks tydliga resultat redan efter en behandling!
Bäst och mest långvarigt resultat uppnås efter 4 – 8 behandlingar med ca 14 dagars mellanrum. Processen i kroppen som eliminerar fett kan fortsätta i upptill 8 – 12 veckor efter behandling. För att uppnå absolut bästa resultat ska du även följa angivna kostråd och utföra lymfmassage. Du får all information och hjälp vid din behandling!

Vem skall inte göra en cryo t-shock 4.0 behandling?

 • Om du är gravid
 • Är under 15 år
 • Lider av en njursjukdom
 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
 • Om du har diabetes
 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur skiljer sig cryo t-shock 4.0 mot andra behandlingar inom kryoterapi?

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Det är värmen i kombination med kylan och en manuell rörelse som gör Cryo T-Shock så speciell!

Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminera vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet!

Vad skall jag tänka på innan och efter behandlingen?

Vi rekommenderar att inte använda kosmetika eller någon hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet. Undvik snabba kolhydrater före och efter behandlingen. Att träna eller promenera i ca 30-60 minuter i någorlunda anslutning till behandlingen hjälper kroppens metaboliska elimineringsprocesser. Drick mycket vatten för att hjälpa lymfsystemet i reningsprocessen.


Holistisk Hälsa och Hudvård

Hur mår du på insidan? I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik. På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig åldrad hud mm. Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvagheter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ. Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem. Här får du stöttning och uppföljning som kan göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 3.500kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 5.900kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 9.500kr (12 tillfällen)Ansiktsbehandlingar

Konsultation


Ansiktsbehandling Acne Detox   -50 min 1195kr

Ansiktsbehandling Acne Detox - 50 min 1195kr. 
Är du under 18år och har problem med huden, ta hjälp av målsman att boka!
Detta är en aknebehandling i kurform , med totalt fyra behandlingar - Efter första tillfället bokar du in resterande behandlingar tillsammans med din terapeut. Behandling 2,3,4 är 50 min, pris 795kr.
Dessa ska göras med 7-10 dagars mellanrum. Ev kosttillskott kan behövas för att få bättre resultat. Vid första behandlingen får Du även produktråd för hemmabehandling och i priset ingår produkter som anpassas efter din hud.

Behandlingen passar för en aknebenägen hud och är en kraftfull behandling med både AHA syra och portömning. Mild hudslipning tillämpas och även ultraljudsvibrationer för att mjuka upp porerna.


Ansiktsbehandling Klassisk - 60 min 795kr

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med ultraljudsvibrationer, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.


Tillägg - ca 15 min 250 kr

Färgning av fransar och bryn vid ansiktsbehandling..


Ansiktsbehandling Diamond Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrande hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Diamond Dermabrasion – 50 min 895kr

Rengöring, slipning, porrengöring med skinskrubber, AHA-syra , vårdande ansiktsmask, c-vitaminserum och avslutande fuktkräm som slussas in med hjälp av ultraljud.
Denna behandling är bra att göra som kurbehandling. Boka under min bokningssida under ansiktsbehandling kur.


Hudpunktens Facial Booster Diamond Dermabrasion- 75 min 1195kr

Facial Booster Plus Signaturbehandling börjar med rengöring, hudanalys, enzympeeling, mild hudslipning, fortsätter  med porrengöring med en ultraljudsvibrationer. Därefter slussar jag in Djupverkande FACIAL BOOSTER SERUM PLUS med niacinamide därefter lägges Organic Cotton serum mask på ditt anskikte i 10 min. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm, ögonkräm. En behandling som ger mycket fukt och åtstramning av huden!AHA - ett bättre sätt att föryngra huden

AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och ellastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnader kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

 • Balanserar talgproduktionen
 • Ökar blodcirkulationen
 • Stimulerar cellförnyelse
 • Påskyndar läkning
 • Reducerar ärrbildning
 • Ökar hudens förmåga att bina fukt
 • Stärker hudens immunförsvar

Quick-Fix AHA pensling - 45 min 695kr

Rengöring, enzumpeelingmask, AHA pensling, avslut med vitaminmask som slussas in med ultraljud.

För dig som önskar en snabb uppfräschning och massor av fukt.

Den här är fantastisk att göra som kur, se mer under min bokningssida och ansiktsbehandling kur.PlasmaPen

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


 För priser gå in via min länk till Bokadirekt eller boka en konsultation.Microneedling med SkinPen

Microneedling 60 min 1195 kr / Microneedling kombo 75 min 1.595 kr 

Microneedling är utvecklad för att stimulera nya kollagen fibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Rekommenderar att man gör dessa behandlingar i kur då det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin. För extra BOOST, boka till Cryo  T-shock till din behandling, finns under Ansiktsbehandlingar.

 

Fördelar med microneedling:

-Inga hudskador

-Även solbrun hud kan behandlas

-Hela kroppen kan behandlas

-Passar alla hudtyper

-Även lämplig för den tunna och känsliga huden

 

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hud föroreningar minska pigmentering. Gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

-förmiska ärr – så att de blir mindre synliga

-förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade

-förminska celluliter – för vackra ben


Microneedling KOMBo 75 min, här tillkommer microdermabrasion, jobbar mycket med ultraljud som slussar in serum och fuktkräm som är anpassad för din hy.    


MASSAGE/SPA Behandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

 

Aromamassage 50 min  695kr

En avslappnande helkroppsmassage med varm massageolja. Du väljer doft. YlangYlang, lavendel, citrongräs.

 

Varm choklad dröm - 60 min 795kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.


HOT STONE MASSAGE - 60 min 895kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.
 

Topp till Tå behandling - 90 min 1095 kr

En njutningsfull helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ha total avkoppling! Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke, akupressur- samt skalpmassage.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

För extra BOOST bokar du även till Cryo t shock för ansiktet.

Optimal uppstramning och glow för ansiktet. Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%. I denna behandling är det viktigt att du utför de rekommendationer på hemgångråd och övningar som du får, därför får du även 10 minuters rådgivning om hembehandling efteråt.

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ge huden mer lyster/glow! Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke samt skalpmassage.
Behandlingen fortsätter med massage, med en Gua Sha sten för ett naturligt facelift/lymfmassage/lyster och avslutas med en Exklusion Peel off mask, samt avslutande fuktkräm och ögonkräm.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

Total avkoppling!

Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%. I denna behandling är det viktigt att du utför de rekommendationer på hemgångråd och övningar som du får, därför får du även 10 minuters rådgivning om hembehandling efteråt. Inom Gua Sha arbetar man mycket på muskulaturen och bindväven för att lösa och luckra upp det som sitter fast. Lymfvätska ska drivas runt i kroppen för att bland annat transportera bort toxiner och slaggprodukter. Om lymfvätskan inte kan flöda fritt och är trög kan det leda till svullnader, värk och sämre immunförsvar. När man löser upp fascian (bindväven) så kan lymfvätskan återigen röra sig fritt, en utrensning startar och ansiktet får ett mer vitalt glow. Ett bra lymfsystem leder till bättre hälsa och immunförsvar. Uppluckringen av spända muskler gör även att fina linjer slappnar av och slätas ut. Vi har många muskler i ansiktet och när man åldras tappar vi muskelmassa och spänst. Med Gua Sha mjukar man upp dessa muskler och rynkor lättas upp. Ansiktet blir mer levande och huden mer spänstig och fast. Gua Sha är effektivt vid lymfrensning, spända käkar, huvudvärk, reducera rynkor och fina linjer, minskar svullnader och mörka ringar under ögonen, värk i nacke och axlar.


Vackra ögon

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 495kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 395kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200kr

 

Permanent ögonfransböjning - 70 min 895kr

Lash Lift Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 795 kr.Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

 

Ansikte fr200 kr, Armhåla 250 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 


Body Sugaring/Sockervaxning

Sockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 350kr, ansiktet 350kr, armhåla 350kr, halvaben 400kr

Boka salongen

Välkommen att boka salongen för en kväll !

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul. Dra ihop ett gäng och kom till Mig och min salong i Mora, Dalarna! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; efter överenskommelse.

Jag fixar fika, dryck efter ert önskemål och ni väljer om ni vill göra behandlingar var och en eller om ni vill testa produkterna och gör ansiktsbehandling på er själva eller på varandra. Fotvård och naglar finns att välja på också.

Kontakta mig så kommer vi överens om upplägg mm!