Behandlingsmeny

 

Ansikstbehandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk - 60 min 795kr

För dig som önskar en skön och avslappnande ansiktsbehandling med djuprengöring och ansiktsmassage som resulterar i ett strålande fräscht, friskt och vackert ansikte.
Även till dig som upplever något problem med din hy. Jag kombinerar gärna den yttre och inre hudvården med andra behandlingar och konsultationer för att komma tillrätta med orsaken till dina hudbesvär.
Kan gärna tas regelbundet för bästa hållbara resultat.
Behandlingen innehåller rengöring med Lumispa, peeling, vårdande ansiktsmask, lymfriktig skön back-, dekolletage- och ansiktsmassage. Avslutas med återfuktande kräm. Brynplock ingår.  

 

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK LYX - 75 min, 895kr
För dig som önskar en skön och avslappnande ansiktsbehandling med djuprengöring, rygg-, nack och ansiktsmassage som resulterar i ett strålande fräscht, friskt och vackert ansikte.
Även till dig som upplever något problem med din hy. . Jag kombinerar gärna den yttre och inre hudvården med andra behandlingar och konsultationer för att komma tillrätta med orsaken till dina hudbesvär.
Kan gärna tas regelbundet för bästa hållbara resultat.
Vi börjar med en skön längre avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter behandlingen med ansiktet rengöring med lumispa, peeling, ansiktsmassage och mask. Behandlingen avslutas med att en vitaminkräm.
Brynjustering ingår.

 
Ansiktsbehandling Galvanisk Spa - 80 min 1.195kr NY BEHANDLING

Total Faceboost Treatment
Huden rengörs med *LumiSpa som varsamt masserar huden för att få bort orenheter och slagg från huden.
Därefter behandlas huden med Facelift powder och activator som väcker huden till liv samtidigt färgas fransar och brun. Vi fortsätter med ageLOC Galvanic Spa.
AgeLoc Galvanic Spa jobbar med att:
Minska linjer och rynkor. Ger en fastare, spänstigare och mer konturerad hud med ökad lyster.
Kickar igång huden med synliga resultat.
Arbetar för att förbättra hudens naturliga livskraft genom att ta bort orenheter.
Galvanisk ström används för att förbättra tillförseln av ingredienserna i epidermis.

Ampull 1:
Binder orenheter och rengör huden skonsamt.
Extrakten av Ringblomma (blomextrakt av Calendula officinalis) och brunalg (extrakt av Macrocystis pyrifera) lugnar och återställer huden.
Löser upp och tar hand om överflödigt sebum i ansiktet.

Ampull 2:
ageLOC-ingredienser riktar in sig på de ultimata källorna till åldrandet, bevarar en ungdomlig hud och minskar ålderstecknen.
Avlägsnar orenheter som markerats i Pre-Treat-steget (ampull 1)
Förstärker hudens egen fukt, ger en fräsch känsla av en återfuktad, boostad och klar hud.
Din hud får ett avslappnat utseende med fin lyster och glow.


Grönt teextrakt - motverka negativa effekter från oxidativ stress, orsakat av miljömässiga faktorer.
Extrakt av Jania rubens, en typ av alger som odlas under kontrollerade förhållanden (CEA), gör huden len och ser till att linjer och rynkor blir mindre synliga.
Linjer runt munnen, ögon och panna punktbehandlas med
Tru Face Line Corrector. Synliga ålderstecknen i huden minskas.
En stund av en härlig massage innan du får njuta av Hydrojelly Mask som anpassas efter din huds behov.
Behandlingen avslutas med anpassande produkter för din hudtyp.

*LumiSpa - en högteknologisk apparatur för ansiktet som optimerar & aktiverar huden samtidigt som den rengörs skonsamt. Hjälper även till med lymfdränage så att slagg och orenheter slussas lättare bort från ansiktet.


Ansiktsbehandling Acne Detox - 50 min 1195kr
Är du under 18år och har problem med huden, ta hjälp av målsman att boka!
Detta är en aknebehandling i kurform , med totalt fyra behandlingar - Efter första tillfället bokar du in resterande behandlingar tillsammans med din terapeut.
Behandling 2,3,4 är 50 min, pris 795kr. Dessa ska göras med 7-10 dagars mellanrum. Ev kosttillskott kan behövas för att få bättre resultat.
Vid första behandlingen får Du även produktråd för hemmabehandling och i priset ingår produkter som anpassas efter din hud.
Behandlingen passar för en aknebenägen hud och är en kraftfull behandling med både AHA syra och portömning. Mild hudslipning tillämpas och även ultraljudsvibrationer för att mjuka upp porerna.

 

Diamod Dermabraseion– 50 min 895kr

Den här behandlingen är för dig som vill ha en djupare rengöring/portömning av din hy.
Rengöring, slipning, AHA pensling, porrengöring med hjälp av ultraljud, avslutas med serum anpassad efter din hud, ansiktsmask och kräm som slussas in med ultraljud. Ej ansiktsmassage.


Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.En icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Med det sterila diamantmunstycket peelar man ansiktet. Du får en fräsch och mjukare hy med ökad lyster.
Diamantpeeling kan göras som en uppfräschande engångsbehandling eller som en kurbehandling om ca 4-10 behandlingar beroende på vad man jobbar mot för mål.


Hudpunktens Facial Booster Diamond Dermabrasion- 75 min 1195kr
Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys,enzympeeling, mild hudslipning.
Fortsätter med porrengöring med en skinskrubber, ultraljudsvibrationer.
Därefter slussar jag in Djupverkande FACIAL BOOSTER SERUM PLUS med niacinamide därefter lägges en Organic Cotton serum mask i 10 min.
Behandlingen avslutas med ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm, ögonkräm.

Facial Booster Serum är precis som det låter ett riktigt boostande serum. Det är 100% naturligt med aktiva ämnen som niacinamide, fermenterade mineraler, probiotikaextrakt och prebiotika. Ingredienserna arbetar bl.a. för att stärka hudbarriären, tillföra och bevara fukt och stärka hudens mikrobiom.

Facial Booster Serum Plus är ett terapeutserum att använda i behandlingar. Den innehåller samma fina ingredienser som Facial Booster Serum men är förstärkt med extra niacinamide, probiotikaextrakt och prebiotika.

Algneedling/Biomicroneedling - 45 min 1.495kr

331440834_133995202934885_7440022221876876238_njpg

Ny revolutionerande teknik!
Obs! Boka alltid in en konsultation några dagar före!
Denna behandling bokar Du in om Du bara vill göra en behandling och inte tidigare gjort en kurbehandling.
Microneedling utan nålar, smärta eller blod
Här används svampspiklar, Spongilla Spicueles, en kiselhaltig mikronnål från sötvattenssvampen.
Den stimulerar både hudens epidermis och dermis, nästintill smärtfri behandling, kan kännas som ett pirr i huden.
Dessa mikronålar skapar 3 miljoner mikrokanaler på endast några minuter, jämför med klassisk microneedling som ger ca 1 miljon mikrokanaler, som ökar upptaget av näring i huden. Liksom traditionell microneedling så skapas ett trauma i huden som sedan läker och stimulerar kollagenproduktionen i huden.

Lämplig för behandling av :
-Ojämn hudton
-Pigmentering
-Stora porer
-Fet hy
-Akne
-Akne ärr
-Solskador
-Fina linjer
Ökar även produktionen av kollagen
Rekommenderas att göras som en kur på 3-4 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum beroende på hudtyp.
Denna behandling kan utföras på hela kroppen.
Bokar och gör Du en kurbehandling på 4 behandlingar så får Du 15% rabatt, betalas vid första tillfället, 5100:-


MICRONEEDLING - 60 min, 1195kr.
Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta  behandlingen för dig!
Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.
Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller:
Rengöring med Lumispa
Needling
AHA-syra
Aktivt serum
Svalkande och boostande mask
Vårdande olja
Ögonmask
Fuktkräm slussas in med galvaniska stötar
Solkräm

KUR 3 ggr: 10% rabatt
KUR 5 ggr: 15% rabatt

Ansikte och hals 1595kr
Ansikte, hals och dekoltage 1995kr

OBS!! Vid en kur betalas alltid ordinarie pris varje gång, rabatten dras sedan av i samband med den sista behandlingen.


Tillägg - ca 15 min 250 kr

Färgning av fransar och bryn vid ansiktsbehandling..

Cryo T-Shock


Cryo T-Shock är den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, rynkor samt tona och strama upp huden. Den är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem exempelvis efter viktminskning eller graviditet,

Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi och kryoterapi. Kryoterapi eliminerar fettceller och termoterapi aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.


Vilka områden kan behandlas? Man kan behandla både ansikte och kropp för att strama upp lös hud, eliminera fett och behandla celluliter Exempelvis:

 • Mage – Fettreducering, mammamage, kärlekshandtag, lös hud, bristningar.
 • Lår – Fettreducering, lös hud, bristningar, celluliter.
 • Armar – Gäddhäng, celluliter, lös hud.
 • Ansikte – Uppstramning käklinjer, uppstramning ansikte, dubbelhaka, minska rynkor, öka lyster, öka kollagen och elastinproduktion, påsar och svullnader runt ögonen.
 • Rumpa– Butlift, fettreducering, celluliter.
 • Rygg – Fett, lös hud, bristningar.

Är behandlingen säker? Ja, den är säker! Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad efter behandlingen vilket avtar efter några dagar.

Kryoterapi påverkar endast de vita fettcellerna då de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Kroppen innehåller två typer av fett, vitt och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett.

När kan jag se resultat? På 8 av 10 patienter märks tydligt resultat redan efter en behandling! Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4-8 behandlingar.


Vem ska inte göra denna behandling?

 • Om du är gravid
 • Är under 15 år
 • Lider av en njursjukdom
 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
 • Om du har diabetes
 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur länge kvarstår resultatet? Fettbortagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet. Hudtoning / åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient


Hur skiljer sig Cryo T-Shock ifrån andra behandlingar inom kryoterapi? Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Man kan säga att värme fyller i en saknad bit av nått som saknats på marknaden! Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminerar vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

Vad ska jag tänka på innan/efter behandlingen?Använd inte hudlotion eller kosmetika på området som ska behandlas före behandlingen. Undvik snabba kolhydrater en timme innan och en timme efter behandlingen. Gå gärna en rask promenad efteråt för att främja fettförbränning. Drick mycket vatten, Du kommer att få råd och tips med dig hem om bland annat lymfmassage.

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.


Holistisk Hälsa och Hudvård

Hur mår du på insidan? I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik. På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig åldrad hud mm. Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvagheter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ. Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem. Här får du stöttning och uppföljning som kan göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 3.500kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 5.900kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 9.500kr (12 tillfällen)

HälsoCoaching- 75 min 795kr
Hur mår du? Är du trött? Blir du ofta sjuk? Strular magen? Tänker du att det inte går att göra mer för din hälsa? Tror du att åldern har tagit ut sin rätt?
Hudpunkten hjälper dig att bli din bästa version! Vi tittar på din hälsa i helhet och gör en grundlig analys med hjälp av flera frågor samt analys av bl.a. ditt ansikte och tunga, vilket ger oss tydliga ledtrådar till inre obalanser, näringsbrister och stressade organ.
Hudpunkten har verktygen att kunna ge dig personliga tips och råd för att "vända skutan".
Jag vågar lova att denna behandling passar alla! Från Dig som redan mår ganska bra men vill veta mer om din hälsa till Dig som har mer större problem.

Ibland räcker ett samtal, ibland är det bra om vi ses flera gånger.
Om du har problem specifikt med huden i ansiktet så rekommenderar jag att du istället bokar Advanced Skin Treatment.
Om du är sjuk så ska du givetvis besöka sjukvården i första hand för att utesluta allvarliga sjukdomar.

Beroende på hur du mår kan vi behöva ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Hälsopaket Brons 2.500 kr (3 tillfällen)
Hälsopaket Silver 4.500 kr (7 tillfällen)
Hälsopaket Guld 7.500 kr (12 tillfällen)

PlasmaPen

300578812_475323644602210_6545622153490345743_njpgKonsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


 För priser gå in via min länk till Bokadirekt eller boka en konsultation.MASSAGE

Ansiktsmassage - 45 min 695kr 

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ha total avkoppling!
Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke, akupressur- samt skalpmassage.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

För extra BOOST bokar du även till Cryo t shock för ansiktet. Optimal uppstramning och glow för ansiktet.

Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%.


Ansiktsmassage LYX - 90 min 1.295kr   Total avkoppling!

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ge huden mer lyster/glow!
Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke samt skalpmassage.
Behandlingen fortsätter med massage, med en Gua Sha sten för ett naturligt facelift/lymfmassage/lyster och avslutas med en Organic Cottonmask, samt avslutande fuktkräm och ögonkräm.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%.

Inom Gua Sha arbetar man mycket på muskulaturen och bindväven för att lösa och luckra upp det som sitter fast. Lymfvätska ska drivas runt i kroppen för att bland annat transportera bort toxiner och slaggprodukter. Om lymfvätskan inte kan flöda fritt och är trög kan det leda till svullnader,  värk och sämre immunförsvar. När man löser upp fascian (bindväven) så kan lymfvätskan återigen röra sig fritt, en utrensning startar och ansiktet får ett mer vitalt glow. Ett bra lymfsystem leder till bättre hälsa och immunförsvar. Uppluckringen av spända muskler gör även att fina linjer slappnar av och slätas ut.
Vi har många muskler i ansiktet och när man åldras tappar vi muskelmassa och spänst. Med Gua Sha mjukar man upp dessa muskler och rynkor lättas upp. Ansiktet blir mer levande och huden mer spänstig och fast.
Gua Sha är effektivt vid lymfrensning, spända käkar, huvudvärk, reducera rynkor och fina linjer, minskar svullnader och mörka ringar under ögonen, värk i nacke och axlar.

Aromamassage 50 min  695kr

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och smärta i kroppen, lättare oro, ångest och depressioner.
Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande.
Grepp hämtade från klassisk massage, men som inte gör ont.
En avslappnande helkroppsmassage. Du väljer doft: Ylang ylang, lavendel, citrongräs.

 

Varm choklad dröm - 60 min 795kr

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av oxytocin höjs i blodet. Det är ett må bra hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.
SPA-massagens effekter forskas det mycket kring effekter av beröring och massage. Dessa är bara några av de effekter man kan få av massagen:
- Bättre immunförsvar
- Lugnare humör
- Minskade sömnproblem
- Minskad stress
- Bättre blodcirkulation
- Lugnande inverkan på nervsystemet
- Påverkan på lymfsystemet
- Musklerna blir smidigare
- Dämpad aggressivitet
- Minskad muskelvärk
- Allmänt ökat välbefinnande 

 En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser, ansiktsmassage ingår.


HOT STONE MASSAGE - 60 min 895kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.
 

Topp till Tå behandling - 90 min 1095 kr

En njutningsful helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med delar från Ansiktsmassage LYX behandlingen med rengöringsmassage, varma handdukar. Därefter dekolletage och nackmassage som avslutas med akupressur/skalp massage när du ligger inlindad i varma filtar.


Vackra ögon

180153247_2958351117787563_5510242879314826292_njpg


Permanent ögonfransböjning - 70 min 895kr Lashlift Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 795 kr.


Färgning Fransar och Bryn

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 495kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 395kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200krVaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

 

Ansikte fr200 kr, Armhåla 250 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 


Body Sugaring/Sockervaxning

82466156_2571306823158663_7322432533986017280_ojpgSockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 300kr, ansiktet 300kr, armhåla 300kr, halvaben 400kr

Boka salongen

Välkommen att boka salongen för en kväll !

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul. Dra ihop ett gäng och kom till Mig och min salong i Mora, Dalarna! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; efter överenskommelse.

Jag fixar fika, dryck efter ert önskemål och ni väljer om ni vill göra behandlingar var och en eller om ni vill testa produkterna och gör ansiktsbehandling på er själva eller på varandra. Fotvård och naglar finns att välja på också.

Kontakta mig så kommer vi överens om upplägg mm!