Behandlingsmeny

 

Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar, hudvård, microneedling och mycket mer i Dalarna

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom, exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hud, rosacea m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med. Jag behandlar huden och olika hudproblem från insidan, och då erbjuder jag resultatinriktade lösningar för optimal och hållbar effekt, vilket gynnar hela kroppen.


Unna dig en stund av lugn och välbehag. Njut av en behandling, en upplevelse för kropp och själ. Välkommen till min salong i Mora, Dalarna.

 

Avbokning fram till 24h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med hela behandlings beloppet.


Boka dina behandlingar via länken nedan:Holistisk Hälsa och Hudvård

UPPTÄCKARSAMTAL - 30 min 450kr
Är du nyfiken på mina nya behandlingar med holistisk hälsa och hudvård är UPPTÄCKARSAMTAL ett bra sätt att få veta vad dessa är. Du kan göra dessa hos mig på salongen eller genom videosamtal. Under samtalet kommer vi att gå igenom en hel del frågor och genom dessa frågor kan vi se hur du ska gå tillväga med din livstidsförändring. 

ONLINE BOKNING
Du behöver kunna koppla upp dig via videosamtal samt ev ta bilder på dig själv och skicka. Du bokar en ONLINE tid så kontaktar jag dig hur du ska gå tillväga med bild på ansiktet och tungan. Vill du boka tid efter kl 17:00 skicka ett SMS till 070-693 04 53 och vi kommer överens om en tid som kan passa. Pris: 995kr.

ADVANCED SKIN TREATMENT - Kur på 3 ggr 4.500 kr

Hur mår du på insidan? I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik. På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig åldrad hud mm. Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvagheter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ. Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem. Här får du stöttning och uppföljning som kan göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 4.500 kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 9.000 kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 14.500 kr (12 tillfällen)


Ansiktsbehandlingar

Rådgivning ONLINE

Har du funderingar kring ekologisk hudvård, eller känner att du vill ha råd allmänt över hur du på bästa sätt ska ta hand om din hud. Boka en rådgivning ONLINE så hjälper jag dig att hitta rätt produkter eller några lämpliga tips just för dig.

Du ska kunna koppla upp dig via videosamtal.
Boka tid via SMS till 070-693 04 53 eller mail till hudpunktenimora@gmail.com Jag kontaktar dig och vi bestämmer en tid som passar.
Pris 220 kr, 30 min. 
 

Hudanalys/Behovsanalys - 30 min 325kr

Denna behandling rekommenderar jag dig som vill ha rådgivning i vilken ansiktsbehandling Du behöver, jag gör en rengöring och hudanalys samt ställer lite frågor om dig och vad Du vill ha hjälp med.
Kom osminkad till behandlingen
Utifrån detta kan jag sedan rekommendera dig olika ansiktsbehandlingar samt produkter. 


Konsulation


Ansiktsbehandling Ungdom  -50 min 695kr

Är du under 18år och har problem med huden, ta hjälp av målsman att boka! Denna behandling vänder sig till dig med problemhy eller som önskar lära dig mer om din hud och hur du ska ta hand om den. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring, mask och anpassad ansiktskräm. Du får med dig en broschyr där vi kryssar för vad som passar dig och berättar hur du ska ta hand om huden hemma. Vi anpassar oss efter din hud och dina problem/önskemål.

Ansiktsbehandling Liten - 40 min 495kr 

Rengöring, enzympeelingmask, rengöring av porer med skinskrubber (ultraljud) vi avslutar med att massera in en vårdande produkt för din hudtyp som slussas in med hjälp av ultraljud. En quick fix för dig som inte har tiden men vill hålla huden i god kondition, en bra behandling innan festen.

 

Ansiktsbehandling Klassisk - 60 min 750kr

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med ultraljudsvibrationer, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.


Ansiktsbenandling klassisk lyx - 75 min 850kr

Behandlingen börjar med en rygg- och nackmassage. Den fortsätter sedan med hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring med ultraljudsvibrationer, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.


C-vitaminbehandling - 45 min 595kr

 Undvik sol i minst 24 h efter behandling C-vitaminserum 30% med stabiliserat C-vitamin ger huden spänst och lyster och kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar. Stärker hudens immunförsvar och skyddar mot fria radikaler. Rengöring, hudanalys, peeling, varm handduk för att öppna porerna, AHA-syra, sheet-mask med c-vitamin. Vi avslutar med att slussa in ett C-vitaminserum och lägger en vitaminmask som ej tvättas av. 

Kan med fördel göras som kur, fem behandlingar fördelat på 1-2 ggr/vecka. Kom 5 gånger och betala för 4.


Fuktbomb med peel-offmask - 45 min 695kr
Här ingår rengöring, peeling, en intensiv fuktmask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Huden
känns fantastiskt mjuk efter behandlingen som avslutas med ansiktsmassage, morotsolja, och en intensiv fuktkräm.
Passar särskilt bra vid torr hy och hud i behov av extra fukt. 

 

Start up - ansiktsbehandling och baspaket värt ca 1500krAnsiktsbehandling Män - 60 min 750kr

* 10 min ryggmassage
* Rengöring med en mild, ekologisk ansiktstvål som mjukgör och återfuktar. För en förhöjande känsla används en mjuk borste och cirkulerande rörelser för att komma runt och mjuka upp ansiktsbehåring.
* Därefter peelas huden med en ekologisk peelingkräm för att få bort döda hudceller.
* Ultraljud används för sedan för att slussa upp orenheter samt talg ur porerna.
* Detta följs av en balanserande, rengörande lermask med naturlig minerlblandning och parakrasse.

Behandlingen fortsätter med en skön, cirkulationshöjande ansiktsmassage där en ekologisk skäggolja återfuktar och mjukar upp, för att sedan avslutas med fuktkräm.


Tillägg - ca 15 min 250 kr
Färgning av fransar och bryn vid ansiktsbehandling..


Ansiktsbehandling Diamond Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrande hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Diamond Dermabrasion – 50/75 min 850kr/950kr

Rengöring, slipning, porrengöring med skinskrubber, AHA-syra , vårdande ansiktsmask, c-vitaminserum och avslutande fuktkräm som slussas in med hjälp av ultraljud.
Denna behandling är bra att göra som kurbehandling. Boka under min bokningssida under ansiktsbehandling kur.


Hudpunktens Facial Booster - 75 min 1050kr

Facial Booster Plus Signaturbehandling börjar med rengöring, hudanalys, enzympeeling, mild hudslipning. Fortsätter med ångbad med varma handdukar och porrengöring med en ultraljudsvibrationer. Därefter slussar jag in Djupverkande FACIAL BOOSTER SERUM PLUS med niacinamide därefter lägges Organic Cotton serum mask på ditt anskikte i 10 min. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm, ögonkräm. En behandling som ger mycket fukt och åtstramning av huden!AHA - ett bättre sätt att föryngra huden

AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och ellastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnader kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

  • Balanserar talgproduktionen
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stimulerar cellförnyelse
  • Påskyndar läkning
  • Reducerar ärrbildning
  • Ökar hudens förmåga att bina fukt
  • Stärker hudens immunförsvar

Quick-Fix AHA pensling - 45 min 595kr

Rengöring, enzumpeelingmask, AHA pensling, avslut med vitaminmask som slussas in med ultraljud.

För dig som önskar en snabb uppfräschning och massor av fukt.

Den här är fantastisk att göra som kur, se mer under min bokningssida och ansiktsbehandling kur.PlasmaPen

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


 För priser gå in via min länk till Bokadirekt eller boka en konsultation.Microneedling med InnoPen

Microneedling 60 min 1.295 kr / Microneedling kombi 90 min 2.100 kr

Microneedling är utvecklad för att stimulera nya kollagen fibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Rekommenderar att man gör dessa behandlingar i kur då det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin.

 

Fördelar med microneedling:

-Inga hudskador

-Även solbrun hud kan behandlas

-Hela kroppen kan behandlas

-Passar alla hudtyper

-Även lämplig för den tunna och känsliga huden

 

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hud föroreningar minska pigmentering. Gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

-förmiska ärr – så att de blir mindre synliga

-förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade

-förminska celluliter – för vackra ben


Microneedling KOMBI 90 min, här tillkommer microdermabrasion, jobbar mycket med ultraljud som slussar in serum och fuktkräm som är anpassad för din hy.    


MicroGold - ansiktsbehandling

MicroGold, 75 min, 1 495 kr
Här ingår även microdermabrasion, avslutas med mineralmask.

En ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

MicroGold är CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

-Jämnar och slätar ut huden
-Förbättrar ytliga acneärr
-Förbätrrar resultatet av laserbehandlingar med microserum som innehåller tillväxtfaktorer
-Bleker pigmenteringar med rätt produkter
-Smärtfri behandling med minimal risk för rodnad

Finns som kur behandling, under min bokningssida under ansikstbehandling kur.


SPA Behandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

 

Aromamassage 50 min  690kr

En avslappnande helkroppsmassage med varm massageolja. Du väljer doft. YlangYlang, lavendel, citrongräs.

 

Varm choklad dröm - 60 min 750kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.

 

Topp till Tå behandling - 90 min 995 kr

En njutningsfull helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.

 

Hot Stone Massage - 60 min 850kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma och kalla lavastenar. Din kropp masseras med de varma, kalla lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Hot stone massage 90 min, här ingår en liten ansiktsbehandling.


SPA Pedikyr - 60 min 750kr

 En härlig uppfriskande behandling för trötta fötter och vader. Peeling, lerinpackning, avlägsning av förhårdnader, naglar och nagelvård. Vill du att jag målar dina naglar ta med ett eget nagellack.
Vackra ögon

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 450kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 350kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200kr

 

Permanent ögonfransböjning - 70 min 850kr

Lash Lift Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 695 kr.Manikyr/Naglar

Manikyr - 60 min 695kr

Här ingår chokladinpackning med peeling, filning av dina naglar samt vård av nagelband avslutas med handmassage. 

Naglar - 60/70 min 595/695kr

Gelelack på egen nagel.Här ingår filning av dina naglar och putsning av nagelband. Lackning av gelélack  med The Gel Bottle.

Appliceras som vanligt nagellack, härdas i LED-lampa. Håller sig fint i 2-3 veckor därefter kan du göra en påfyllning om du vill. 


Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

 

Ansikte fr150 kr, Armhåla 350 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 


Body Sugaring/Sockervaxning

Sockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 250kr, ansiktet 300kr, armhåla 300kr, halvaben 400kr, bikini/intim(brasse) 595kr

Boka salongen

Välkommen att boka salongen för en kväll !

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul. Dra ihop ett gäng och kom till Mig och min salong i Mora, Dalarna! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; efter överenskommelse.

Jag fixar fika, dryck efter ert önskemål och ni väljer om ni vill göra behandlingar var och en eller om ni vill testa produkterna och gör ansiktsbehandling på er själva eller på varandra. MakeUp, fotvård, naglar finns att välja på också.

Kontakta mig så kommer vi överens om upplägg mm!