Behandlingsmeny

 

Behandlingsmeny

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptomer, exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hud, rosacea m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med. Jag behandlar huden och olika hudproblem från insidan, och då erbjuder jag resultatinriktade lösningar för optimal och hållbar effekt, vilket gynnar hela kroppen.


Unna dig en stund av lugn och välbehag. Njut av en behandling, en upplevelse för kropp och själ.

 

Avbokning fram till 24h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med hela behandlings beloppet.


Boka dina behandlingar via länken nedan:Holistisk Hudvård

ONLINE BOKNING
Du behöver kunna koppla upp dig via videosamtal samt ev ta bilder på dig själv och skicka. Du bokar en ONLINE tid så kontaktar jag dig hur du ska gå tillväga med bild på ansiktet och tungan. Vill du boka tid efter kl 17:00 skicka ett SMS till 070-693 04 53 och vi kommer överens om en tid som kan passa. Pris: 995kr.

Advanced Skin Treatment - 
Kur på 3 ggr 4.500 kr
Hur mår du på insidan? I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik. På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig åldrad hud mm. Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvagheter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ. Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem. Här får du stöttning och uppföljning som kan göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 4.500 kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 9.000 kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 14.500 kr (12 tillfällen)


Ansiktsbehandlingar

Rådgivning ONLINE

Har du funderingar kring ekologisk hudvård, eller känner att du vill ha råd allmänt över hur du på bästa sätt ska ta hand om din hud. Boka en rådgivning ONLINE så hjälper jag dig att hitta rätt produkter eller några lämpliga tips just för dig.

Du ska kunna koppla upp dig via videosamtal.
Boka tid via SMS till 070-693 04 53 eller mail till hudpunktenimora@gmail.com Jag kontaktar dig och vi bestämmer en tid som passar.
Pris 220 kr, 30 min. 
 

Hudanalys/Behovsanalys - 30 min 325kr

Denna behandling rekommenderar jag dig som vill ha rådgivning i vilken ansiktsbehandling Du behöver, jag gör en rengöring och hudanalys samt ställer lite frågor om dig och vad Du vill ha hjälp med.
Kom osminkad till behandlingen
Utifrån detta kan jag sedan rekommendera dig olika ansiktsbehandlingar samt produkter. 

Konsultation

Hudpunktens Facial Booster NYHET!-75 min 950kr 
Ansiktsbehandling Liten - 40 min 495kr 

Rengöring, enzympeelingmask, rengöring av porer med skinskrubber (ultraljud) vi avslutar med att massera in en vårdande produkt för din hudtyp som slussas in med hjälp av ultraljud. En quick fix för dig som inte har tiden men vill hålla huden i god kondition, en bra behandling innan festen.


C-vitaminbehandling - 45 min 595kr

 *Undvik sol i minst 24 h efter behandling C-vitaminserum 30% med stabiliserat C-vitamin ger huden spänst och lyster och kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar. Stärker hudens immunförsvar och skyddar mot fria radikaler. Rengöring, hudanalys, peeling, varm handduk för att öppna porerna, AHA-syra, sheet-mask med c-vitamin. Vi avslutar med att slussa in ett C-vitaminserum och lägger en vitaminmask som ej tvättas av. **Kan med fördel göras som kur, fem behandlingar fördelat på 1-2 ggr/vecka. Kom 5 gånger och betala för 4.


Fuktbomb med peel-offmask - 45 min 695kr
Här ingår rengöring, peeling, en intensiv fuktmask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Huden
känns fantastiskt mjuk efter behandlingen som avslutas med ansiktsmassage, morotsolja, och en intensiv fuktkräm.
Passar särskilt bra vid torr hy och hud i behov av extra fukt.


 Ansiktsbehandling Klassisk  - 60 min 750kr 

Rengöring, hudanalys, peeling,  vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.


Sweden Eco ansiktsbehandling för män - 60 min 750kr

* 10 min ryggmassage
* Rengöring med en mild, ekologisk ansiktstvål som mjukgör och återfuktar. För en förhöjande känsla används en mjuk borste och cirkulerande rörelser för att komma runt och mjuka upp ansiktsbehåring.
* Därefter peelas huden med en ekologisk peelingkräm för att få bort döda hudceller.
* Ultraljud används för sedan för att slussa upp orenheter samt talg ur porerna.
* Detta följs av en balanserande, rengörande lermask med naturlig minerlblandning och parakrasse.

Behandlingen fortsätter med en skön, cirkulationshöjande ansiktsmassage där en ekologisk skäggolja återfuktar och mjukar upp, för att sedan avslutas med fuktkräm.

 

Ansiktsbenandling klassisk lyx - 75 min 850kr

Behandlingen börjar med en rygg- och nackmassage. Den fortsätter sedan med hudanalys, rengöring, peeling, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.
Ansiktsbehandling Diamond Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrande hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Diamond Dermabrasion – 50/75 min 850kr/950kr

Rengöring, slipning, porrengöring med skinskrubber, AHA-syra , vårdande ansiktsmask, c-vitaminserum och avslutande fuktkräm som slussas in med hjälp av ultraljud.AHA - ett bättre sätt att föryngra huden

AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnader kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

  • Balanserar talgproduktionen
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stimulerar cellförnyelse
  • Påskyndar läkning
  • Reducerar ärrbildning
  • Ökar hudens förmåga att bina fukt
  • Stärker hudens immunförsvar

Quick-Fix AHA pensling - 45 min 595kr

Rengöring, enzumpeelingmask, AHA pensling, avslut med vitaminmask sin slussas in med ultraljud.

För dig som önskar en snabb uppfräschning och massor av fukt.PlasmaPen

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


 För priser gå in via min länk till Bokadirekt eller boka en konsultation.Microneedling med InnoPen

Microneedling 60 min 1.195kr / Microneedling kombi 90 min 1.795 kr

Microneedling är utvecklad för att stimulera nya kollagen fibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.

 

Fördelar med microneedling:

-Inga hudskador

-Även solbrun hud kan behandlas

-Hela kroppen kan behandlas

-Passar alla hudtyper

-Även lämplig för den tunna och känsliga huden

 

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hud föroreningar minska pigmentering. Gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

-förmiska ärr – så att de blir mindre synliga

-förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade

-förminska celluliter – för vackra ben


Microneedling KOMBI 90 min, här tillkommer microdermabrasion, jobbar mycket med ultraljud som slussar in serum och fuktkräm som är anpassad för din hy.    


MicroGold - ansiktsbehandling

MicroGold, 75 min, 1 495 kr
Här ingår även microdermabrasion, avslutas med mineralmask(gäller den längre behandlingen)

En ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

MicroGold är CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

-Jämnar och slätar ut huden
-Förbättrar ytliga acneärr
-Förbätrrar resultatet av laserbehandlingar med microserum som innehåller tillväxtfaktorer
-Bleker pigmenteringar med rätt produkter
-Smärtfri behandling med minimal risk för rodnadSPA - massage och kroppsbehandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

 

Aromamassage 50 min  690kr

En avslappnande helkroppsmassage med varm massageolja. Du väljer doft. YlangYlang, lavendel, citrongräs.

 

En choklad dröm - 60 min 750kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.

 

Topp till Tå behandling - 90 min 995 kr

En njutningsful helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.

 

Hot Stone Massage - 60 min 850kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma och kalla lavastenar. Din kropp masseras med de varma, kalla lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Hotstone massage 90 min, här ingår en liten ansiktsbehandling.


SPA Pedikyr - 60 min 695kr

 En härlig uppfriskande behandling för trötta fötter och vader. Peeling, lerinpackning, avlägsning av förhårdnader, naglar och nagelvård. Vill du att jag målar dina naglar ta med ett eget nagellack.
Vackra ögon

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 450kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 350kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200kr

 

Permanent ögonfransböjning - 70 min 850kr

Lash Lift Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 695 kr.Manikyr/Naglar

Manikyr/Naglar - 60 min

Här ingår chokladinpackning peeling, filning av dina naglar samt vård av nagelband, handmassage. Lackning från ZAO ingår. 70

Pris: 695kr

Endast gelélack på befintliga naglar med The Gel Bottle. Pris 595krVaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

 

Ansikte fr150 kr, Armhåla 350 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 


Body Sugaring/Sockervaxning

Sockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 250kr, armhåla 300kr, armar 400kr, halvaben 400kr, bikini/intim(brasse) 595kr, rygg 650kr, helaben 650kr, helaben inkl.bikini 750kr

Tematräffar

Välkommen på en tema-träff - 120 min 225 kr/pers

Arbetslaget, tjejkväll, möhippa, födelsedag mm...

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul, och kanske samtidigt lära sig något nytt?!
Dra ihop ett gäng och kom till Mig! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; 225: -/pers. inkl. fika/hälsofika och specialerbjudanden.

- Tio nycklar till en bättre hudhälsa!
Vem vill inte ha en hud som utstrålar friskhet och lyster? Här får ni svaret på hur man lyckas! 6-10 pers.

- Hudvårdskurs med ekologisk hudvård
Teori varvas med praktiska övningar. Fokus på vårt ansikte och hur man bäst tar hand om det. 4–6 personer

- Fotkur i grupp
Hur tar man bäst hand om sina fötter? Farväl till sprickor och förhårdnader!
Praktik varvas med teori. 4-6 personer

- Make-up på ett bra och vårdande sätt
Grunderna i en enkel make-up med Zao, ett 100% naturligt och fullsorterat make-upmärke.
Teori varvas med praktik. 4–6 personer

-Nagelskola
Alla kan ha vackra naglar – det gäller bara att lära sig hur!
Teori varvas med praktik i denna enkla nagelskola. 4–6 personer

Om Du inte hittar passande tider på bokadirekt, kontakta mig (0706930453) för fler förslag.

Välkomna!