Behandlingsmeny

 

Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar, hudvård, microneedling och mycket mer i Dalarna

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom, exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hud, rosacea m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med. Jag behandlar huden och olika hudproblem från insidan, och då erbjuder jag resultatinriktade lösningar för optimal och hållbar effekt, vilket gynnar hela kroppen.


Unna dig en stund av lugn och välbehag. Njut av en behandling, en upplevelse för kropp och själ. Välkommen till min salong i Mora, Dalarna.

 

Avbokning fram till 24h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med hela behandlings beloppet.


Boka dina behandlingar via länken nedan:Cryo T-Shock

CRYO T-Shock 4.0 – den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter och rynkor samt tona och strama upp huden.

Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet blir en mer skulpterad du!
Maskinen kan även användas för att motverka smärta och påskynda läkning

Vilka områden och tillstånd kan behandlas av används Cryo t-shock?

Man kan behandla både kropp och ansikte, för att eliminera där det finns fett, celluliter och lös hud eller där smärta och värk finns

 • MAGE – mammamage, gubbmage, kärlekshantag, celluliter, fettreducering, bristningar, lös hud
 • ARMAR – gäddhäng, celluliter, fettreducering, lös hud
 • LÅR – ridbyxlår, celluliter, bristningar, lös hud, fettreducering insida lår och höft
 • RUMPA – lyftande, celluliter, fettreducering, lös hud
 • ANSIKTE – dubbelhaka, svullnad runt ögonen, dekolletage, rynkor, reducering av ytliga blodkärl, acneärr, eksem, psoriasis, rosacea
 • RYGG – fettreducering, lös hud, bristningar
 • LINDRAR MUSKELINFLAMMATION OCH VÄRK, exempelvis fibromyalgi och reumatism
 • MIGRÄN
 • FROZEN SHOULDER
 • ARTROS
 • TENNISARMBÅGE/GOLFARMBÅGE
 • ÖDEM
 • HÄLSPORRE M.M

Ett behandlingsområde räknas som ett A5 (ett halvt A4) i storlek.

Hur fungerar cryo t-shock?

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär att behandlingen varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna permanent men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden, kollagen produktionen ökar. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.
Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

En typisk session varar från 15 – 30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad.

Fettceller kommer naturligt och kontrollerat att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Är det en säker behandling?

Ja, det är säkert! Kryoterapi påverkar bara de vita fettcellerna på grund av att de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Din kropp innehåller två typer av fett, vitt fett och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett. Kryoterapi och även kalla bad ökar kroppens hälsosamma, bruna fett som skyddar din kropp och hjälper dig att hålla det vita fettet borta.

Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad och avdomnad som följd av behandlingen, vilket avtar efter några dagar.

Dessutom är det en totalt grön maskin utan gas, is, kompressor eller miljöfarliga ämnen.

När kan jag se resultat?

På 8 av 10 användare märks tydliga resultat redan efter en behandling!
Bäst och mest långvarigt resultat uppnås efter 4 – 8 behandlingar med ca 14 dagars mellanrum. Processen i kroppen som eliminerar fett kan fortsätta i upptill 8 – 12 veckor efter behandling. För att uppnå absolut bästa resultat ska du även följa angivna kostråd och utföra lymfmassage. Du får all information och hjälp vid din behandling!

Vem skall inte göra en cryo t-shock 4.0 behandling?

 • Om du är gravid
 • Är under 15 år
 • Lider av en njursjukdom
 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
 • Om du har diabetes
 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur skiljer sig cryo t-shock 4.0 mot andra behandlingar inom kryoterapi?

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Det är värmen i kombination med kylan och en manuell rörelse som gör Cryo T-Shock så speciell!

Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminera vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet!

Vad skall jag tänka på innan och efter behandlingen?

Vi rekommenderar att inte använda kosmetika eller någon hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet. Undvik snabba kolhydrater före och efter behandlingen. Att träna eller promenera i ca 30-60 minuter i någorlunda anslutning till behandlingen hjälper kroppens metaboliska elimineringsprocesser. Drick mycket vatten för att hjälpa lymfsystemet i reningsprocessen.


Holistisk Hälsa och Hudvård

ONLINE BOKNING
Du behöver kunna koppla upp dig via videosamtal samt ev ta bilder på dig själv och skicka. Du bokar en ONLINE tid så kontaktar jag dig hur du ska gå tillväga med bild på ansiktet och tungan. Vill du boka tid efter kl 17:00 skicka ett SMS till 070-693 04 53 och vi kommer överens om en tid som kan passa. Pris: 795kr.

ADVANCED SKIN TREATMENT - Kur på 3 ggr 3.600 kr 

Hur mår du på insidan? I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik. På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig åldrad hud mm. Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvagheter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ. Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem. Här får du stöttning och uppföljning som kan göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 4.500 kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 7.500kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 11.500kr (12 tillfällen)


Ansiktsbehandlingar

Rådgivning ONLINE

Har du funderingar kring ekologisk hudvård, eller känner att du vill ha råd allmänt över hur du på bästa sätt ska ta hand om din hud. Boka en rådgivning ONLINE så hjälper jag dig att hitta rätt produkter eller några lämpliga tips just för dig.

Du ska kunna koppla upp dig via videosamtal.
Boka tid via SMS till 070-693 04 53 eller mail till hudpunktenimora@gmail.com Jag kontaktar dig och vi bestämmer en tid som passar.
Pris 220 kr, 30 min. 
 

Konsultation


Ansiktsbehandling Ungdom  -50 min 695kr

Är du under 18år och har problem med huden, ta hjälp av målsman att boka! Denna behandling vänder sig till dig med problemhy eller som önskar lära dig mer om din hud och hur du ska ta hand om den. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring, mask och anpassad ansiktskräm. Du får med dig en broschyr där vi kryssar för vad som passar dig och berättar hur du ska ta hand om huden hemma. Vi anpassar oss efter din hud och dina problem/önskemål.

Ansiktsbehandling Liten - 40 min 495kr 

Rengöring, enzympeelingmask, rengöring av porer med skinskrubber (ultraljud) vi avslutar med att massera in en vårdande produkt för din hudtyp som slussas in med hjälp av ultraljud. En quick fix för dig som inte har tiden men vill hålla huden i god kondition, en bra behandling innan festen.

 

Ansiktsbehandling Klassisk - 60 min 750kr

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med ultraljudsvibrationer, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.


Ansiktsbenandling klassisk lyx - 75 min 850kr

Behandlingen börjar med en rygg- och nackmassage. Den fortsätter sedan med hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring med ultraljudsvibrationer, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med att en vitaminkräm slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.

   

Start up - ansiktsbehandling och baspaket värt ca 1500kr


Tillägg - ca 15 min 250 kr

Färgning av fransar och bryn vid ansiktsbehandling..


Ansiktsbehandling Diamond Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrande hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Diamond Dermabrasion – 50 min 850kr

Rengöring, slipning, porrengöring med skinskrubber, AHA-syra , vårdande ansiktsmask, c-vitaminserum och avslutande fuktkräm som slussas in med hjälp av ultraljud.
Denna behandling är bra att göra som kurbehandling. Boka under min bokningssida under ansiktsbehandling kur.


Hudpunktens Facial Booster Diamond Dermabrasion- 75 min 1050kr

Facial Booster Plus Signaturbehandling börjar med rengöring, hudanalys, enzympeeling, mild hudslipning, fortsätter  med porrengöring med en ultraljudsvibrationer. Därefter slussar jag in Djupverkande FACIAL BOOSTER SERUM PLUS med niacinamide därefter lägges Organic Cotton serum mask på ditt anskikte i 10 min. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm, ögonkräm. En behandling som ger mycket fukt och åtstramning av huden!AHA - ett bättre sätt att föryngra huden

AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och ellastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnader kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

 • Balanserar talgproduktionen
 • Ökar blodcirkulationen
 • Stimulerar cellförnyelse
 • Påskyndar läkning
 • Reducerar ärrbildning
 • Ökar hudens förmåga att bina fukt
 • Stärker hudens immunförsvar

Quick-Fix AHA pensling - 45 min 595kr

Rengöring, enzumpeelingmask, AHA pensling, avslut med vitaminmask som slussas in med ultraljud.

För dig som önskar en snabb uppfräschning och massor av fukt.

Den här är fantastisk att göra som kur, se mer under min bokningssida och ansiktsbehandling kur.PlasmaPen

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


 För priser gå in via min länk till Bokadirekt eller boka en konsultation.Microneedling med InnoPen

Microneedling 60 min 995 kr / Microneedling kombo 75 min 1.495 kr 

Microneedling är utvecklad för att stimulera nya kollagen fibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Rekommenderar att man gör dessa behandlingar i kur då det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin.

 

Fördelar med microneedling:

-Inga hudskador

-Även solbrun hud kan behandlas

-Hela kroppen kan behandlas

-Passar alla hudtyper

-Även lämplig för den tunna och känsliga huden

 

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hud föroreningar minska pigmentering. Gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

-förmiska ärr – så att de blir mindre synliga

-förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade

-förminska celluliter – för vackra ben


Microneedling KOMBo 75 min, här tillkommer microdermabrasion, jobbar mycket med ultraljud som slussar in serum och fuktkräm som är anpassad för din hy.    


SPA Behandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

 

Aromamassage 50 min  690kr

En avslappnande helkroppsmassage med varm massageolja. Du väljer doft. YlangYlang, lavendel, citrongräs.

 

Varm choklad dröm - 60 min 750kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.

 

Topp till Tå behandling - 90 min 995 kr

En njutningsfull helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.


SPA Pedikyr - 60 min 750kr

 En härlig uppfriskande behandling för trötta fötter och vader. Peeling, lerinpackning, avlägsning av förhårdnader, naglar och nagelvård. Vill du att jag målar dina naglar ta med ett eget nagellack.
Vackra ögon

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 450kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 350kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200kr

 

Permanent ögonfransböjning - 70 min 850kr

Lash Lift Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 695 kr.Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

 

Ansikte fr150 kr, Armhåla 350 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 


Body Sugaring/Sockervaxning

Sockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 250kr, ansiktet 300kr, armhåla 300kr, halvaben 400kr, bikini/intim(brasse) 595kr

Boka salongen

Välkommen att boka salongen för en kväll !

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul. Dra ihop ett gäng och kom till Mig och min salong i Mora, Dalarna! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; efter överenskommelse.

Jag fixar fika, dryck efter ert önskemål och ni väljer om ni vill göra behandlingar var och en eller om ni vill testa produkterna och gör ansiktsbehandling på er själva eller på varandra. Fotvård och naglar finns att välja på också.

Kontakta mig så kommer vi överens om upplägg mm!