Behandlingar

Ansiktet utsätts varje dag för påfrestningar när det exponeras för solljus, luftförorerinigar, strålning från bildskärm och kyla mm. Att regelbundet ge huden en ansiktsbehandling i kombination med för huden anpassande och vårdande produkter hemma gör verkligen skillnad - oavsett vilken hudtyp du har. Behandlingarna skräddarsys efter dina behov och jag har produkter som jag varmt rekommenderar och informerar om för hemma bruk.


Unna dig en stund av lugn och välbehag. Njut av en behandling, en upplevelse för kropp och själ.


Hudpunkten har ett brett utbud av anskits-, kropps- och SPA-behandlingar, färgning av fransar och bryn, vaxning, fransförlängning, microneedling och mycket mer. Välj en behandling i min meny som passar dig. Se nedan på denna sida. Nytt för hösten-18 är Plasma Pen.
Nytt i januari 2019 är MicroGold och ICE Peel med ICE Mask.


Tidsbokning: 070-693 04 53, e-post: hudpunktenimora@gmail.com

Min bokningssida hos bokadirekt hittar du mina behandlingar och lediga tider:
http://hudpunktenMora.bokadirekt.se

Avbokning fram till 24h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med hela behandlings beloppet.


Ansiktsbehandlingar

 Ansiktsbehandling Liten - 40 min 495kr

 Rengöring, peeling, lymfriktig skön ansiktsmassage samt vitaminmask. Avlutas med fuktkräm och ögonkräm. 


Ansikstbehandling Klassisk - 60 min 695kr

Hudanalys, rengöring, peeling, vårdande ansiktsmask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.


Ansiktsbehandling klassisk Lyx - 75 min 795kr

Behandlingen börjar med en rygg- och nackmassage. Den fortsätter sedan med hudanalys, rengöring, peeling, vårdande mask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.Ansiktsbehandling Diamond Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrande hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.


Liten behandling – 45 min 695kr

Rengöring, slipning, AHA, inslussning av mask, c-vitaminserum och avslutande fuktkräm.


Klassisk behandling – 75 min 895kr

Rengöring, slipning, porrengöring, AHA,inslussning av mask,c-vitaminserum och avslutande fuktkräm.


 
 
 
 

AHA - ett bra sätt att förnya huden

AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnader kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

  • Balanserar talgproduktionen
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stimulerar cellförnyelse
  • Påskyndar läkning
  • Reducerar ärrbildning
  • Ökar hudens förmåga att bina fukt
  • Stärker hudens immunförsvar

AHA resultat inriktad behandling - 40 min 495kr

Rengöring, AHA pensling, serum, avslut med vitaminmask och havtornsolja. Bra vid acne, solskadad hud, pigmentförändringar och rynkor.Plasma Pen

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Vad är Plasma Pen?
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plasma Pen har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plasma Pen vs Kirurgi:
-Plasma pen den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.


Priser:

-Bekymmersrynka                                                           1.500 kr

-Bristningar helt område                                                       6.900 kr

-Enstaka bristningar mage                                            2.500 kr
-Enstaka ärr                     1.900 kr  

-Halslinje                    3.500 kr

-Halslyft                      8.900 kr  
-Hamsterpåsar (kinder)               6.900 kr

-Hela ansiktet                  9.500 kr

-Hela pannan                   6.900 kr

-Händer                     4.500 kr

-Kråksparkar                  1.900 kr

-Linje knän                   4.900 kr

-Linjer näsa                     1.500 kr 
-Linjer panna                  2.900 kr
-Lös hud armar                 5.900 kr
-Mungipor                   1.500 kr
-Nasolabiala näsa                2.900 kr
-Rökrynkor/läpplinje               3.900 kr
-Undre ögonlock                  3.900 kr
-Övre ögonlock                 3.900 kr
-Ögonbryn                   3.100 kr

-Övre/undre ögonlock               6.900 kr  Skin Pen - Microneedling

SkinPen 75 min 1.195kr / SkinPen kombi 90 min 1.795 kr

Microneedling är utvecklad för att stimulera nya kollagen fibrers tillväxt i huden. Microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.


Fördelar med microneedling:

-Inga hudskador

-Även solbrun hud kan behandlas

-Hela kroppen kan behandlas

-Passar alla hudtyper

-Även lämplig för den tunna och känsliga huden


Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hud föroreiningar minska pigmentering. Gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

-förmiska ärr – så att de blir mindre synliga

-förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade

-förminska celluliter – för vackra ben

SkinPen KOMBI här tillkommer microdermabrasion, microneedling, ultraljud och inslussning av hyaluronsyra som är anpassad för din hyl


MicroGold - ansiktsbehandling

MicroGold, 75 min, 1 495 kr
Här ingår även microdermabrasion, avslutas med mineralmask.

En ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

MicroGold är CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

-Jämnar och slätar ut huden
-Förbättrar ytliga acneärr
-Förbätrrar resultatet av laserbehandlingar med microserum som innehåller tillväxtfaktorer
-Bleker pigmenteringar med rätt produkter
-Smärtfri behandling med minimal risk för rodnad


SPA - massage och kroppsbehandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

Choklad

Chokladbehandling är en upplevelse som verkar harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har ren unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på bodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter. Att blanda kaffe och choklad i en behandling är en fantastisk kombination där man tar tillvara på dessa två produkters unika egenskaper. I behandlingarna används svensktillverkade produkter "Choklad/Kaffeserien med havtorn", 70% mörk ekologisk choklad samt ekologiskt odlat kaffe. Alla produkter innehåller havtorn som är rik på karoten, c-vitamin samt omega 3,6,7 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud.


En choklad dröm - 60 min 695kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.


Topp till Tå behandling - 90 min 895 kr

En njutningsful helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.


Hot Stone Massage - 60 min 795kr/Hot Stone Massage Topptilltå 90 min 995 kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma och kalla lavastenar. Din kropp masseras med de varma, kalla lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Hotstone massage 90 min, här ingår en liten ansiktsbehandling.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vackra ögon 

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 395kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 295 kr

Färgning av fransar. Pris 225kr

Brynplock Pris 145kr


Permanent ögonfransböjning - 70 min 695kr

Lash Lift./Elleebana

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej färgning pris 595 kr.


Fransförängning 

Den mest naturliga och långvariga varianten av fransförlängning heter enkelstrån.
En behandling med enkelstrån ger det mest naturliga utseendet men kostar också mer och tar längre tid att utföra, upp till 2,5 timmar. Behandlingen innebär att man på var och ett av de naturliga fransarna limmar fast en lös frans. 

Hur länge håller behandlingen?
Ögonfransarna sitter i 3-6 veckor, eller tills man tappar den naturliga ögonfransen. Det tar ungefär 2 månader att byta ut alla sina ögonfransar mot nya som växer fram. Det betyder att man måste "fylla på" med nya lösögonfransar varannan till var tredje vecka om man vill behålla sin nya look utan att få för många "luckor".

Fransförlängning sliter absolut inte på de egna fransarna om du följer skötselråd. Ta aldrig bort materialet själv, bortagningen ingår i priset!

Kom utan mascara!


Singelfransar - ca 2-2,5 tim 1.150 kr

Underhåll efter 3-4 veckor 795 kr


Fransmix, volym- och singelfransar mixas - 2,5-3 tim, 1.195 kr

En behandling där vi mixar mellan volymfransar och singelfransar för ett naturligt och fylligt utseende.

Underhåll efter 3-4 veckor 895 kr


Volymfransar - 3-3,5 tim 1.295 kr
Underhåll efter 3-4 veckor 950 kr.SPA Pedikyr - 50/70 min

En härlig uppfräschande behandling för
trötta fötter och vader.
Peeling, lerinpackning,avlägsning av
förhårdnader, naglar och nagelvård.
Avslutas med fot- och vadmassage samt lackning.

Pris:595kr ej lack/ 695kr inkl. lack.


Manikyr/Naglar -60/70 min 

Här ingår chokladinpackning peeling, filning av dina naglar samt vård av nagelband, handmassage och lackning.

Pris: 695kr (ej lack 595 kr)

Endast gelélack på befintliga naglar med The Gel Bottle. Pris 495kr.


Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.


Ansikte fr150 kr, Armhåla 300 kr ,Bikini 200 kr, Halvben 300 kr, Helben 550 kr, Bröst/rygg 550 kr

Klippkort - Var 6:e vaxning gratis!


Gruppkväll/Afterwork

Planerar du för en kväll med vänninorna, arbetskamraterna eller en möhippa/födesledag. Här kommer 2 tips .


Gruppkväll/After work 200 kr/pers ca 4-6 personer

Ni är uppbokade i salongen i ca 2 timmar en valfri behandling ingår i priset och fler kan väljas till för 100kr/person. Välj mellan SPA manikyr, pedikyr eller en anskiktskur, fruktfat ingår i priset.

Ni fixar naglarna på varandra, lackar och sätter på dekorationer medans jag berättar hur ni ska sköta dem för att få starka fina naglar. Eller fotbad där vi börjar med en skön chokladskrubb innan ni sätter fötterna i ett skönt fotbad och jag berättar givetvis hur fötterna ska skötas för att må bra. Under en ansiktskur rengör, peelar vi ansiktet, lägger en ansiktsmask och avslutar med fukt och ögonkräm. Undertiden berättar jag hur ni sköter er hud på bästa sätt med naturkosmetiska produkter.

Gruppkväll/After work 400 kr/person ca 4-6 personer

Ni är uppbokade i salongen i ca 2 timmar en valfri behandling ingår i priset och fler kan väljas till för 100kr/person. Välj mellan SPA manikyr, pedikyr eller en anskiktskur. Välkomstdrink, choklad och fruktfat ingår i priset.

Ni fixar naglarna på varandra, lackar och sätter på dekorationer medans jag berättar hur ni ska sköta dem för att få starka fina naglar. Eller fotbad där vi börjar med en skön chokladskrubb innan ni sätter fötterna i ett skönt fotbad och jag berättar givetvis hur fötterna ska skötas för att må bra. Under en ansiktskur rengör, peelar vi ansiktet, lägger en ansiktsmask och avslutar med fukt och ögonkräm. Undertiden berättar jag hur ni sköter er hud på bästa sätt med naturkosmetiska produkter.

Här ingår en behandling till bruden/födelsedagsbarnet eller så lottar vi ut en till någon under kvällen, välj mellan en hot stone massage eller klassisk ansiktsbehandling.